Ik was blij en verrukt toen ik The Chronicles of Spellborn mocht gaan testen van het test team. 

Eindelijk na een lange tijd, het was al lang geleden dat ik de aanvraag had ingedient, mocht ik gaan testen.

Snel even een berg GB’s downloaden en installeren.

Natuurlijk was het net deze week erg druk… en dacht ik… volgende week ga ik er echt hard in.

Niet dus….

Want… ik kon plots niet meer inloggen. Ik had al wel mooi een character aangemaakt enzo… en even snel zo’n uurtje er mee gespeeld… maar ik kon niet meer inloggen.

Snel naar de site kijken wat het probleem zou kunnen zijn. Maar ook daar kon ik niet meer inloggen.

WTF ???? Dan maar met support mailen.

Sorry meneer de test periode is afgelopen! Ummmm sorry ? Het kon toch niet zo zijn dat ik maar 1 week mocht testen ? Hoe kan je dan een product testen ? Bij Microsoft heb ik wel eens Office getest en die test duurde een half jaar.

De reactie was dan ook dat wegens het op de markt brengen van het spel de test periode was beeïndigd. Dus kon ik wel geteld 1 week testen. Ik heb hier natuurlijk een klacht over in gezet. Had me dan niet gevraagd.

Geen Spellborn tester meer dus.