Op 13 november 2009 heb ik eens stuk geschreven over een uitnodiging die ik kreeg van de postcode lotterij Miljoenenjacht. Die uitnodiging van de Postcode Lotterij Miljoenenjacht hoeft dus niet gelijk te betekenen dat je daadwerkelijk in de studio mag komen. Het ziet er weer geweldig mooi uit. Inclusief parkeerkaart dus. Maar ook deze uitnodiging van de postcode lotterij voor de miljoenenjacht is weer geen echte uitnodiging.

[ad#Klein]Het is weer een manier om u meer loten te laten kopen. Op een manier die u waarschijnlijk niet gelijk door heeft. Overigens krijg ik bijna wekelijks mailtjes van mensen die er of zijn ingetrapt of ook willen weten wat er aan de hand is. Mocht u ook zo’n nep uitnodiging hebben gehad zet het dan hier onder. En hierbij wil ik gelijk de Nationale Postcode lotterij bedanken voor alle reacties die ik krijg op de Miljoenenjacht studio uitnodiging.