Heeft u ook dit mailtje ontvangen van de Vriendenlotterij ?

Geachte heer/mevrouw ……..,
In deze spectaculaire TV-show kunt u als finalist met 1 miljoen euro naar huis gaan. En het leuke van de VriendenLoterij is dat vijf van uw vrienden samen ook 1 miljoen euro winnen! U krijgt sowieso een iPad cadeau.
Kijk uit want voordat u überhaupt kans maakt op een studio plaats dient u eerst 1 of 2 of 3 loten aan te schaffen. Wint u een studioplaats bij VriendenLoterij Holland’s Next Millionaire
Dit keer hebben ze het dan ook netter gedaan door er bij te zetten dat het dus gaat om een plaats winnen. Het kopen van loten garandeert u dus nog steeds niet een plek in de studio. De postcode lotterij en miljoenenjacht heeft ook al meerdere malen geprobeerd om meer loten te verkopen door u te laten geloven dat u een studio plaats heeft gewonnen. [ad#Klein]
Postcode lotterij kerstkaart met geluksnummer
Uitnodiging Miljoenenjacht, niet naar toegaan dus
Uitnodiging Miljoenenjacht, wel of niet heen gaan ?
Kijk dus uit alvorens u uw zogenaamde studio plaats claimt. Want voor u het weet zit u vast aan 3 extra loten (die u dus niet wilt hebben) [Update 20:30] Niet te geloven, zojuist krijg ik weer een mail binnen van de vriendenlotterij !
Wint u een studioplaats bij VriendenLoterij Holland’s Next Millionaire, meneer Van der Sluijs? In deze spectaculaire TV-show kunt u als finalist met € 1 miljoen naar huis gaan. En het leuke van de VriendenLoterij is dat vijf van uw vrienden samen ook € 1 miljoen winnen! U krijgt sowieso een iPad cadeau.
Let wel: die je moet dus een studioplaats winnen en dan dient je wel eerst loten te nemen. Pas dan krijg je ook een iPad (dus pas als je in de studio zit!!!!! Niet eerder !!!) Mensen, niet intrappen !