Tja, veel mensen zal MIT niets zeggen.

Pffff…. erger nog!!! Sommige van mijn collega’s wisten niet eens wat MIT was totdat we ze het hadden verteld.

Het Massachusetts Institute of Technology (MIT) is een van de meest prestigieuze technische universiteiten ter wereld. Het instituut is gevestigd in Cambridge (Massachusetts) en heeft zo’n 10.000 studenten.

Even in het kort wat er zoal bij MIT is uitgevonden.

Ethernet (zonder zou Internet waarschijnlijk sneller zijn met rooksignalen) GPS (ja je weet wel, waarmee TOMTOM je op de goede weg houdt) Technicolor (films voor technicolor zagen er erg zwart/wit uit) Fax Machine (okay, nu beetje uit de tijd maar er was een tijd dan kon je niet zonder) Spreadsheets (beter bekend bij u als Excel) Spacewar (het eerste echte computer spel) WORLD WIDE WEB (beter bekend als www of INTERNET) Nu vraag je je wellicht af…. tja… en wat is er nu dan eigenlijk aan de hand met dat MIT.

Nou ik heb dus een stukje code staan op mijn andere site www.iamboredsoiblog.eu en dat wilde ze graag gebruiken in een project van hun.

Ze vroegen dat maanden geleden al en ik dacht nou daar gaan ze waarschijnlijk niks mee doen. Maar ze hebben het gebruikt !

De meest prestigieuze technische Universiteit van de wereld heeft mijn code gebruikt !!!!

En beter nog…. ze hebben een donatie gedaan van 30 euro ! Dat lijkt misschien niet veel, maar het is gebruikt in een OpenSource Game project van hun.

Dus…. mijn code wordt gebruikt door MIT en waarschijnlijk straks door heel veel mensen op deze planeet.

Maak me gek !

De Game is nog niet uit, maar zodra dit het geval is, laat ik het even weten !

MIT gebruikt mijn code… ha ha ha … ik denk dat ik binnenkort maar eens opslag ga vragen !