Voor de mensen die het nog niet weten… even met de deur in huis vallen maar……. per 1 juli begin ik bij mijn nieuwe werkgever (bij de bax-shop.nl) als Software Development Manager.

Als je wilt weten hoe dat allemaal zit moet je me maar een keer bellen maar daar gaat het ook niet om in dit verhaal.

De groep mensen die ik ga aansturen bij bax-shop hebben een tijdje geleden de cursus Zend Framework via Eduvision gedaan.

Grappig feit is dat ik bij mijn (nu nog) huidige werkgever zo’n klein jaar geprobeerd heb deze cursus te organiseren. Eduvision werkte daar prima in mee (zowel met het meedenken met de invulling van de cursus als met de prijs), helaas werkte de werkgever niet zo mee.

Echter bij mijn nieuwe job leek het mij wel handig als ik deze cursus ook zou doen. Zodat ik weet waar mijn toekomstige collega’s het straks over hebben als ze het over het Zend Framework hebben. Het leek me nog handiger als ik deze cursus vooraf mijn indiensttreding zou doen. Zo verlies ik in het begin geen tijd bij de aansturing.

Bij mijn nieuwe werkgever was dit geen probleem en dus schreef ik me snel in voor de cursus.

Vorige week werd ik echter gebeld door Eduvision. Er waren te weinig inschrijvingen (ik was eigenlijk de enige) en dus kon de cursus eigenlijk niet doorgaan. Echter………….

Ze begrepen heel goed bij Eduvision dat ik deze cursus dus voor indiensttreding bij Bax-shop wilde afronden.

En dus regelde Eduvision Privé les voor me! En beter nog, de privé les was ook nog eens bij mij thuis!

De cursus wordt gegeven door Geert-Jan Bogaerts (raker.nl), journalist, blogger, strategisch adviseur, conceptontwikkelaar en docent aan de Universiteit van Groningen (Masteropleiding Journalistiek).

Vandaag heb ik de eerst cursus dag gehad, waarna ik redelijk gesloopt maar voldaan en met een berg opgedane informatie gewoon thuis op de bank plofte (zonder eerst dus nog een eind te moeten rijden).

Volgende week vrijdag de tweede en gelijk laatste dag van de cursus (bij privé les is het 2 dagen / maar wel keihard doorwerken).

Dus, Ja Eduvision heeft begrepen hoe het moet. Klantgericht zijn, en meedenken met de klant!

Helemaal Top!