Zoals je wellicht gemerkt hebt ben ik overgestapt naar Blogger.com

Ik heb hier ook al een blogpost over geschreven op www.iamboredsoiblog.eu maar ik dacht ik zal het ook nog even voor mijn Nederlandse lezers een beetje uitleggen.

Sinds 1996 blog ik al, in het begin heb ik altijd zelf een cms geschreven in ASP classic en daarna ben ik via Joomla! op WordPress gekomen.

Probleem is echter dat ik liever mijn tijd besteed aan het bloggen dan aan het onderhoud van mijn blog. Het updaten en veilig houden van een blog neemt aardig wat tijd in beslag en tja… ik ben nogal druk en dan is tijd kostbaar.

Dus ben ik op zoek gegaan naar een goede blog service waarbij ik redelijk wat vrijheden kon behouden  maar vooral lekker kon bloggen.

En nu zit ik dus op Blogger.com

Voor Blogger.com heb ik ook nog Tumblr en Posterous gebruikt. Beide ook prima (alhoewel de stekker uit Posterous getrokken gaat worden denk ik nu twitter het gekocht heeft) maar net niet flexibel genoeg.

Blogger.com heb ik een paar jaar geleden al geprobeerd maar ik vond het toen niet goed genoeg.

Ondertussen is er veel gewijzigd aan Blogger.com en is het nagenoeg precies wat ik zoek en wil binnen een blog service.

Ja je kan zelfs zelfs Adsense out of the box gebruiken.

Dus, geen gehannes meer met installaties en updates van WordPress of Joomla!, nee gewoon lekker werken aan die mooie blogposts.