Vandaag kreeg ik een mail van BNN!

Jawel voor het programa “De Week van Filemon“.

Via Youtube ben ik benaderd of ik wil meedoen aan de uitzending over straatraces!

Als dat niet cool is!!!

Nou?!?!?

De uitzending van “De Week van Filemon” van BNN gaat dus over straatraces.

Nu zie ik je denken… “hoe komen ze dan bij jou!”.

Dat vroeg ik mezelf eerst ook af! Ik dacht, met mijn Renault Megane 2 deurs ga ik echt niet winnen van   al die brute kracht die je wel eens ziet op TV bij straatraces.

Maar ze hebben mijn filmpje online gezien op YouTube dat ik maakte twee jaar geleden bij het gemotoriseerd pretpark evenement Speed en Gein in Goes.

Nou zou je zeggen dat je iets meer over een persoon uitzoekt alvorens hem een mail te sturen met de vraag of ik wil meedoen aan een programma over straatraces en dat ze op zoek zijn naar liefhebbers van getunede auto’s en straatraces!

Ik ben dus 1x geweest bij Speed en Gein mensen, en ik filmde daar een soort van straatrace.

Tja… dat maakt me nog niet gelijk een liefhebber die elke zaterdag en zondag te vinden is bij dit soort evenementen.

Efin, hier het filmpje!

 

En hier de mail van BNN

Hi Theo,
Voor het programma De Week van Filemon (BNN) ben ik op zoek naar liefhebbers van getunede auto’s en straatraces. De afgelopen jaren zijn straatraces nogal negatief in het nieuws geweest, terwijl het toch voor veel mensen een grote hobby en passie is. We zouden hier graag een keer op een positieve manier aandacht aan besteden. Ook lijkt het Filemon leuk een keer mee te racen. Op je youtube-kanaal heb je een filmpje van een race geupload. Ik ben benieuwd of jij vaker naar races gaat, en of je mensen weet die het leuk vinden aan een uitzending mee te werken en over hun passie te praten.
Ik hoor graag van je.

Bedankt BNN leuk dat ik mee mag doen aan jullie programma, maar ik denk dat ik dit keer oversla.