Sinds een jaar of 2 heb ik een KPN abonnement. Ik had dat genomen omdat ik daarbij zo’n mooie Sony Arc kreeg.

Ik heb ondertussen (al een maand of 3) mijn Sony weggedaan en hiervoor terug een Samsung Note 2 gekocht. Ik wilde niet meer wachten tot verlenging met mobiel want ik was de Sony Arc meer dan zat! Wat een slecht toestel was dit. Traag, weinig updates en super snel leeg, dus stond hij meer op de oplader dan dat ik er mee belde.

Natuurlijk kreeg ik van KPN een maand of 3 geleden al hele mooie, maar veel te dure aanbieding waarbij ik mooie toestellen kon krijgen. Voor slechts 75 euro per maand kon ik een paar minuten bellen, maar kreeg ik er wel een mooie iPhone 5 bij.

Nou nee bedankt, ik hou mijn geld liever in mijn zak dan dat ik bergen geld uitgeef per maand voor een toestel dat nog niet eens mijn eigendom is.

Dus stapte ik over naar Simyo! En ga ik van €. 37,50 naar €. 14,00 per maand. En ik heb meer bel-minuten ! Zo’n 100 per maand meer.

Tja en dat toestel koste redelijk wat geld, maar hij is van mij en van niemand anders.

Oh ja, Simyo gaat gewoon via het KPN netwerk, dus prima bereik!

Vandaag wordt mijn nummer geporteerd, dus ik kan even onbereikbaar zijn!