Een half jaar geleden ben ik begonnen met het gebruik van het programa mijn adressen van de site mijnadressen.nl

Het leek een mooie gelikte applicatie waarmee ik al mijn adressen mooi kon beheren en mooier nog kon synchroniseren met internet.

Zo kon ik via internet en de applicatie mijn adressen van kennissen, vrienden en familie mooi bijwerken en beheren op elke plek op deze planeet.

Helaas zitten er nogal wat bugs in de applicatie.

Mijnadressen.nl is van het bedrijf “At Home-Service” met als uitgever INVERS.

Invers is ook bekend als uitgever van de Easy Disc software.

Het bedrijf At Home Service is niet te vinden op internet.

Helaas kwamen er bij het gebruik van de applicatie nogal wat kleine en 1 grote bug naar boven.

Zoals een goed gebruiker heb ik de problemen en fouten die ik tegen kwam in Mijn Adressen (MijnAdressen.nl) gemeld bij de helpdesk.

De kleine probleempjes binnen Mijn Adressen waren geen probleem en daar kon ik mooi omheen werken… echter de grote bug was zo erg dat het programma eigenlijk onwerkbaar werd.

Na een tijdje gewacht te hebben heb ik nogmaals aan de makers van Mijn Adressen gevraagd wanneer dit probleem werd opgelost en wanneer ik een nieuwe versie mocht verwachten.

Je kan een soort van service contract nemen zodat je altijd de laatste updates krigt, maar ik had deze bug zo snel gemeld dat ik eigenlijk verwachte dat ik wel een nieuwe versie zou krijgen.

Niets was minder waar. Er komen namelijk geen nieuwe versies van Mijn Adressen. MijnAdressen.nl maakt namelijk geen nieuwe versies meer. Althans voorlopig niet. Dus die 6 euro per jaar die je betaald om updates te krijgen, is geheel voor niets (gelukkig deed ik dat niet)

Wel stelde het bedrijf voor om me mijn geld terug te betalen…..

Sorry wat ? Blijkbaar heeft INVERS geen zin meer in het afhandelen van problemen en het updaten van hun programma’s. Nee ze cashen liever en als het iemand niet zint, dan betalen ze die gewoon terug.

Dus, mocht het programma bij u net zoals bij mij niet werken. Of althans niet naar behoren. Vraag dan gewoon uw geld terug.

Ik heb het reeds gestord gehad. En ben thans opzoek naar een ander programma waarin in mijn adressen kan beheren. (en dan vooral makkelijk labels kan printen)

Het zag er zo mooi uit Mijn Adressen…. maar achter af gezien is het dus helemaal niks.