<a href=https://vandersluijs.resultants-e.nl/2014/03/moleskine.jpg" style="clear: left; float: left; margin-bottom: 1em; margin-right: 1em;"></a>

En daar zit je dan… te kijken tegen de laatste lege blaadjes van je Moleskine.

Ik schrijf al een paar jaar alles op in een Moleskine. Ik denk dat ik nu zo’n 5 of 6 volle in de kast heb liggen.

Voor mij werkt schrijven nog altijd sneller dan het even op een tablet invoeren.

Okay het is dubbel werk, want ik schrijf het eerst op en daarna verwerk ik het in JiraWunderlist of Evernote maar ik vind het fijner om met mijn zwarte boekje en pen rond te lopen dan met mijn laptop of tablet.

Maar nu is hij dus bijna vol.
En een volle Moleskine levert een probleem op want dan heb ik dus niets meer om in te schrijven.

Het was me eigenlijk helemaal niet opgevallen dat hij al weer zo vol zat… tot vandaag dus.

Ik baalde er wel van eigenlijk want deze maat Moleskine is eigenlijk perfect. Niet te groot niet te klein en precies dik genoeg. Ik weet nog precies wanner ik hem kreeg, want ja een Moleskine is leuker om te krijgen dan te kopen 🙂

Ik kreeg hem vorig jaar 14 juni op de DevOpsDays in Amsterdam. Schuberg Philis stond er met grote letters voorop Ingestanst. Ik ben er ook vrijwel in gaan schrijven omdat toen ook al mijn Moleskine zo goed als leeg was.

Het is eigenlijk grappig dat een nieuwe Moleskine zich dus al weer aanbood voordat de oude nog vol was.

Maar nu is hij dus bijna vol. En ik dacht…. weet je wat… Social Media minded als ik ben … ik ga dit even rond roepen op Internet.

Dus maakte ik een foto bewerkte hem met Instagram en knalde het gelijk op Facebook en Twitter.

Ik zette er bij

Aaaaaahhhh #moleskine van @schubergphilis is bijna vol! Wat nu?

<a href=https://vandersluijs.resultants-e.nl/2014/03/instagram.png" style="margin-left: 1em; margin-right: 1em;"></a>
<a href=https://vandersluijs.resultants-e.nl/2014/03/twitter.png" style="margin-left: 1em; margin-right: 1em;"></a>

Binnen 2 uur kreeg ik een reactie van Schuberg Philis!

Fresh @SchubergPhilis #moleskine on it’s way by regular mail!

Als dat niet cool is dan weet ik het ook niet meer! Het is dus even nog een dagje of zo door komen met mijn bijna volle Moleskine, maar dan heb ik een hele spiksplinter nieuwe lege Moleskine  om weer bergen in op te gaan schrijven!

Bedankt Schuberg Philis!

nb. Door deze actie heb ik ook gelijk weer een berg nieuwe volgers op Twitter, Instagram en ontplofte bijna mijn Linkedin profiel door nieuwe bezoekers. Social media is krachtig zeker als een bedrijf zoals Schuberg Philis het snapt… en dat doen ze!