Vorige week is de video live gegaan van Google die opgenomen is bij Bax-shop.

Een maand of wat geleden kwamen er drie personen van Google een succes verhaal video schieten.

Het ging er om dat wij in het kort vertelden wat we deden en hoe we de “Global Market Finder” bij Bax-shop gebruiken en dat we er dus erg succesvol mee waren.

Video, take 35

Een video opnemen zonder vooraf gedefinieerde tekst is niet zo simpel als het lijkt.

Ik denk dat ik wel een take of 35 nodig had om alles er in te krijgen. Zo vergat ik steeds dat het om de “Global Market Finder” ging en noemde ik het “Global Product Finder” of “Product Global Finder”. Natuurlijk net in een take waar voor de rest alles goed was. Ook ik heb veel verteld… op verschillende manieren…. en dan aan het eind ben je nog geen 15 seconden in beeld. Ha ha ha maar mij hoor je niet klagen hoor.

Ik ben blij dat ik niet geheel geschrapt ben 🙂

Efin hier het eind resultaat!