Sinds kort zijn er nogal wat bedrijven die me vragen of ik een review wil maken van hun producten. Zo stuurde de importeur van PROMiXX mij laatst de PROMiXX.

Natuurlijk ben ik druk bezig om er een review over te schrijven maar ik wil dit soort bedrijven die mij deze producten geheel kosteloos laten gebruiken toch iets meer geven.

 

Ik was al langer van plan om te gaan vloggen dus was dit direct een goed begin om het te gaan doen.

IMG_0292Dus zie hier! Mijn eerste VLOG! Het is een uitpak-party / unboxing van de PROMiXX.

Wil je nooit meer last van klonterige shakes hebben? Met de Vortex Mixer zal je de lekkerste shakes ooit maken. Onderweg, thuis en zelfs op het werk ben je nu verzekerd van kwaliteit! PROMiXX is de bedenker en ontwerper van de Vortex mixer!

De PROMiXX mixer bestaat uit totaal 3 onderdelen. Onder aan de elektrische motor, daarboven op de flacon en natuurlijk de deksel met drinktuit. De motor is er door een draaibeweging af te halen en op te zetten en kan je dus na het mixen thuislaten wanneer je je drinken meeneemt naar de fitness.

Ondertussen heb ik hem ook al uitvoerig getest en ik moet zeggen voor bepaalde shakes is het echt super handig, geen klontjes meer in je drinken! Moet eerlijk zijn, zal hem niet voor alles gebruiken maar voor bijvoorbeeld kwark klontvrij maken om te drinken is het echt super handig! Maar nogmaals, daarover meer in mijn uitgebreide Promixx review binnenkort!!

Het vloggen viel me overigens heel erg mee! Tja, in het begin sta je wat onwennig, maar ik merkte dat na 3 vlogs (ik heb zo’n 5 vlogs achter elkaar gemaakt) het steeds makkelijker ging. Ook het maken van de video review ging eigenlijk heel makkelijk. Moet nog wel even afleren om vaak ummmm en bepaalde woorden die ik vaak gebruik niet meer te zeggen, maar het is een kwestie oefenen en gewoon vaak doen.

Ben benieuwd wat je er van vindt! Ga snel kijken.

Wil je er meer over weten over de Promixx? Ga dan naar mijn uitgebreide Uitpak party op http://40enfit.nl/.