Okay, eerlijk is eerlijk! Ik heb niet helemaal 100% vrij geweest van Social media. Maar ik heb het alleen echt gebruikt wanneer ik het of nodig had voor mijn werk of wanneer ik even een bedrijf moest wakker schudden via Twitter.

Voor de rest gaat het prima…. toch?

Ik moet zeggen… het gaat goed zonder Social Media! Facebook is van mijn telefoon gebleven. En heb ik eigenlijk ook niet zo zeer behoefte meer aan. Misschien ga ik het gewoon wel uit mijn leven bannen! Weg er mee! Hopsakee!

Het voegt ook niet echt heel veel meer toe! Ik wil niet van iedereen weten dat ze deze week voor de 80e keer uit eten gaan, hoe geweldig ze het wel niet hebben enz!

Nee ik mis het niet!

Twitter miste ik wel! Dat wil zeggen, ik heb nooit echt veel geswiped op twitter, maar ik meld wel vaak mijn ongenoegen over diverse bedrijven, al dan niet voortkomend uit een blog post hier op mijn site.

Dat had ik dus relatief snel terug op mijn telefoon, maar puur en alleen om in contact te blijven met KPN, T-Mobile, Eye Wish, Vodafone en Eyes and More!

Verder gebruik ik het niet meer.

Instagram… ja Instagram…. dat had ik niet verwijderd. Wel had ik heel veel mensen die ik volgde verwijderd. Er kwamen zo veel foto’s langs. Niets zeggende foto’s! En daar zit ik dus niet zo veel meer op! Alleen voor mijn werk zo nu en dan.

We lanceren binnenkort een nieuwe site met wat instagram foto’s er op! Dus het meeste gebruik ik het daar voor.

Dus hoe gaat het? Eigenlijk best goed! Ik hou veel tijd over! Om bijvoorbeeld blog artikelen te schijven!