Okay, ik zal eerlijk met jullie zijn! Het lukt heel goed met mijn Social-Media-Loze periode. Maar ik gebruik het wel!

Dat wil zeggen, het is van mijn telefoon af (linkedin / facebook / twitter) ik kijk overdag nauwelijks (eigenlijk niet) via de browser. En toch werd ik door een twitter volger op mijn vingers getikt!

Screen Shot 2015-12-04 at 22.01.42

@tvdsluijs het lukt niet echt hé,30 dagen zonder social media ?

Klopt Jacqueline Hoogvliet! Mijn WordPress sites sturen namelijk automatisch een bericht uit zodra ik een bericht op mijn site plaats.

Dus… tja voor dat deel ben ik niet geheel verantwoordelijk 🙂

Maar eerlijk is eerlijk….. ik doe nog wel een beetje social media, want ik heb Instagram nog wel steeds op mijn telefoon. Wel heb ik iedereen die ik niet volg…. maar wel volg er af gegooid en alleen een paar volgers er op gelaten (dus krijg bijna geen berichten). Belangrijker nog vind ik het kunnen plaatsen van belangrijke foto-berichten.

IMG_2110

Nu maar hopen dat ik reacties … en vooral een nieuwe Moleskin krijg.