Brrrr…. eindelijk lijk het kouder te worden! En dat is maar goed ook, want anders hebben we straks echt geen winter meer en alleen maar zomer en natte periodes in Nederland.

Maar als het kouder wordt is het misschien handig wanneer je kleding in de kast hebt waarmee je het warm krijgt. En laat ik nou net een pakketje hebben ontvangen waarvan je warm wordt!

Ja ondergoed, je zou bijna vergeten dat dit eigenlijk een heel belangrijk onderdeel van je kleding is. De onderbroek is er niet alleen voor om je belangrijkste onderdeel mee te beschermen of om gewoon mooi rond de kont te zitten.

Under Armour BoxerJock

IMG_1879

Nee het heeft ook daadwerkelijk nog een verwarmende (of in de zomer verkoelende) functie en dus bescherming!

De onderbroeken van Under Armour kennen ook een thermo variant. Ik kreeg deze dus van Dimenno.nl (samen met een Craft thermo shirt) toegestuurd.

Tijdens mijn loop in London  had ik deze nodig! Echt nodig! Een thermo onderbroek houd je niet alleen warm maar zorgt ook nog voor vochtafdrijving.

Toen ik in London nat was van het water zorgde deze onderbroek er voor dat het overtollige water snel weg was en zo kon de elastische nauwzittende stof (die als 2e huid om je heen zit) me weer snel verwarmen.

Deze onderbroek ga ik zeker vaker gebruiken in de winter, bij bijvoorbeeld mijn bootcamp trainingen. Hij houdt me warm en als je nat wordt is de stof snel weer droog.

Craft be Active Extreme

Niet alleen een onderbroek kan je in de koude periodes warm houden, maar ook een thermo shirt (of hemd) is heel belangrijk.

IMG_1880

Het Craft shirt heb ik niet gedragen in London omdat ik een shirt met lange mouwen droeg. Na de Run heb ik hem echter wel aangehad waardoor ik me weer snel warm voelde!

Het shirt, ook van vochtafdrijvend thermo materiaal, zit strak om je bovenlijf heen. Het voelt ook als tweede huid en je kan er normale of sport kleding overheen dragen.

Dit shirt zit eigenlijk heel lekker en door de zachte stof merk je eigenlijk niet eens dat je het aan hebt. Het houdt je warm en zorgt er voor dat je het warm blijft houden. Ik heb het al een paar keer aangehad bij bootcamp en met een dun winddicht jasje er overheen heb je bijna niets aan (geen dikke lagen stof) maar heb je het helemaal niet koud.

Sporten in de winter?

Sporten in de winter is geen probleem! Zolang je maar de juiste kleding draagt en daar hoort zeker thermo ondergoed en shirten bij!

En waar koop je die dan? Natuurlijk bij Dimenno.