Vorige week liep ik door de Jumbo op zoek naar koffie bonen. Ik had het schap gevonden en stond te kijken waar de Douwe Egberts bonen stonden.

Ik zag nog wat andere merken staan en plots viel mijn oog op een verpakking die ik nog niet eerder had gezien.

Jones Brothers Coffee!

Jones Brothers CoffeeIk hou van koffie. Vanaf mijn 18e ben ik er verzot op! Vroeger dronk ik echt liters van het zwarte vloeibare goud!

Tegenwoordig drink ik het iets minder maar een kopje of 5 tot 8 gaat er per dag wel doorheen.

En waar ik tot een paar jaar geleden nog een Nespresso had (eigenlijk nooit weg moeten doen) heb ik nu een espresso machine! Eigenlijk zou ik het beide willen en Nespresso en espresso. Maar goed, ik drink nu van vers gemalen bonen heerlijke koffie.

Maar bonen zijn duur. Dat wil zeggen als je goede bonen wilt. Dus kocht ik altijd de… C-klasse bonen. Prima te doen, maar je weet dat er lekkerdere zijn!

Jones Brothers Coffee Bonen

Jones Brothers Coffee bestaat omdat ze niet blij waren met de koffie die ze dronken en ze bedachten dat dat veel beter kon! Wat ze hebben gedaan is zich verdiept in hoe koffie tot stand komt. Waar komen de bonen vandaan, hoe worden ze geroosterd, enz. De afgelopen 10 jaar hebben ze niets anders gedaan en hebben hier enorm veel van geleerd.

Hieronder het interview met Richard over Jones Brothers Coffee Company.

Ik kocht dus een zak “The Awakening” Jones Brothers koffiebonen bij de Jumbo en heb ze de zelfde dag nog geprobeerd.

Ik nam een bak koffie en nog één en nog één. Hmmmm dat is lekkere koffie zeg!

De volgende ochtend nam ik mijn ochtend bakkie en dacht….. hier moet ik meer mee! Hier wil ik meer mee!

Als er wel één ding is waar een nerd als ik van hou is het lekkere koffie! Ik wil die andere blends en sterktes ook proberen.

Dus zocht ik contact met Jones Brothers.

Contact met Richard Jones

Dezelfde dag heb ik nog een mail gestuurd. Over dat ik hun koffie lekker vond en dat ik er iets over wilde gaan schrijven op mijn blog.

En natuurlijk of ik een proef pakketje kon krijgen. Een dag later, in het weekend, kreeg ik al reactie van Richard Jones, eigenaar van Jones Brothers Coffee.

Hij vond het een super idee en zou me een proef pakket sturen.

Vorige week heb ik het pakketje ontvangen met de volgende smaken er in:

 

Italian Lover koffiebonen

Onze dark roast koffie komt flink aan, dus wees voorbereid! Een goede opkikker in de ochtend, maar verrassend licht en fruitig om mee te beginnen. Het verwent je mond met de volle body, een subtiele ondertoon van kaneel en gedroogd fruit en eindigt met een chocolade zachte afdronk.

Ik ben benieuwd! Zo nu en dan heb ik wel een steuntje in de rug nodig en dan is een bak sterke lekkere koffie altijd welkom!

Binnenkort een review over deze Italian Lover bonen!

Big Shot koffiebonen

Dit is de nieuwe telg van Jones Brothers Coffee en is blijkbaar een “serieuze koffie”… deze extra sterke espresso roast bevat een rijke blend met de beste bonen uit Centraal- en Zuid-Amerika, met een volle body en intense vlagen van karamel en donkere chocolade, natuurlijke kruiden en zoete een hint van kers aan het eind.

Ik ben benieuwd! Volle intense vlagen van donkere chocolade! Ik heb er zin in!

The Awakening koffiebonen

Een soepele en smakelijke koffie om de hele dag door te drinken. Combineert de zoetheid van rode bes met amandelachtige nootsmaak van de Afrikaanse vlaktes die verwijst naar de hooggebergten van Centraal Amerika, met de kracht van een Brazilian. Zachte afdronk van chocolade en karamel.

Deze bonen had ik al in mijn bezit, en ik moet zeggen er komt een heerlijke kop koffie uit! Het heeft inderdaad iets van chocolade en karamel…. als ik eerlijk ben, ik zag dat toen ik het kocht op de verpakking staan en dacht… ohhh daar heb ik zin in! Nou ik kan je zeggen, de smaak van deze bonen maakt wat ze beweren helemaal waar.

De eerste zak is bijna leeg dus binnenkort een review over deze “The Awakening” bonen!

De Jones Brothers Coffee verrassing!

Als je van begin tot het einde dit artikel hebt gelezen las je dat lekkere A-klasse bonen dus vaak heel duur zijn.

11 euro tot zelfs 18 euro per zak is helemaal niks!

Maar bij Jones Brothers Coffee, verrassend genoeg, koop je al een zak bonen voor nog geen 6,60!!!

6 euro 60 voor een zak bonen! En nog lekker ook! Ik geloofde het eerst niet! Maar het is echt waar!

Ze hebben nu ook nog eens een aanbieding! Voor 14,99 een proef pakket met alle drie de smaken!

Voor € 4,95, brengen ze het nog bij je thuis ook! En bestel je voor meer dan 60 euro, dan is verzending zelfs gratis. En er is een aanbieding! Een probeer pakket  (3 smaken) met gratis verzending!

Ik zou zeggen, waar wacht je op? Bestellen die bonen!

image004