Jarenlang probeer ik een mast van T-mobile in Wolphaartsdijk te krijgen. Jarenlang houdt T-mobile me voor dat ze geen vergunning meer krijgen. Eindelijk heb ik een voet tussen de deur bij de Gemeente Goes, en wat doet T-mobile…. die trekt zicht plots terug als een laffe Hond!

Zo nu en dan voel ik me een beetje Neelie Kroes. Gewoon het beste voor mij en de klant proberen te krijgen.

Zo heeft volgens T-Mobile Gemeente Goes een vergunning al jaren lopen tegen te houden. Ze krijgen geen vergunning om uit te breiden en dus het mobiele gat van T-mobile in Wolphaartsdijk blijft.

Ik dacht dit jaar …. “weet je wat!” Ik ga T-mobile die oh zo goed luistert naar de klant volgens hun mascotte “Ali B” helpen, ik trek mijn strijdpak weer eens aan en ga proberen om Gemeente Goes om te praten voor een Mast!

T-mobile stel leugenaars

Ik dus op twitter ten strijde tegen Gemeente Goes. Over keuzevrijheid, verbetering van mobiel bereik. En dat het oneerlijke concurrentie is.

En wat denk je! Gemeente Goes begint zich te roeren… wellicht omdat ik de PZC er bij heb gehaald via Twitter.

Eindelijk! Dacht ik…. als er één schaap over de Mast is, dan willen er meer een Mast!

En op dat moment gooit T-mobile de deur keihard in mijn smoel dicht!

Hoi Theo, dank voor je interesse in T-Mobile. Wij hebben ons de afgelopen tijd met name gericht op het moderniseren van de bestaande masten. Ook voor de nabije toekomst staan er geen verbeteringen geplaatst voor de omgeving van Wolphaartsdijk. Ik kan je dan ook, gek genoeg vanuit een T-Mobile medewerker, op dit moment afraden om over te stappen naar T-Mobile. Fijne zondag! Groetjes, Tom

SAY WHAT?

Heb ik nu jaren lang constant navraag gedaan bij de helpdesk van T-mobile, bij hun twitter webcare, hun zogenaamde @klantexpert team en bij hun winkel (die al een tijd niet meer in Goes zit) over de Mast! Maar….

Geen vergunning meneer!!

En nu… nu dat Gemeente Goes reageert zijn ze in eens de Laffe hond?

Ha Theo, ik begrijp dat de emoties wat hoog oplopen. Zoals aangegeven staan er voor de nabije toekomst > (3 maanden id toekomst) geen verbeteringen gepland in Wolphaartsdijk. Hierdoor is het nu niet verstandig om een abo bij ons af te sluiten wanneer je in dit plaatsje woont, hier zijn wij graag open over. Op verbeteringen ná die 3 maanden heb ik geen zicht. Groet, Tom

Dus… T-Mobile wil helemaal geen 100% dicht netwerk! Want anders hadden ze dit met beide handen aangegrepen.

Ken je die radio reclame nog, van T-Mobile dat ze aan het bellen waren… ja zelfs op de Veluwe hebben we bereik!

ja zelfs op de Veluwe hebben we bereik!

Nou T-Mobile, ik zal je zeggen in Wolphaartsdijk is het nooit wat geweest!

En ze wilden natuurlijk helemaal geen extra Mast bij Wolphaartsdijk. Maar ze dachten… oh een beetje extra reclame is nooit weg. Maar nu Goes ze ter wille wil zijn, krijgen ze het in eens te warm onder hun voetjes.

Een mast in Wolphaartsdijk? Nee dat nooit!