Vorige week kwam er een hele  grote doos, voor een heel klein hondje binnen. Onze Ruwharige teckel Bas kreeg namelijk een doos van Huisdierplein.nl met allemaal leuke cadeautjes er in.

En die cadeautjes zijn wel goed besteed aan onze Bas! Spullen die je stuk voor stuk goed kan gebruiken bij het hebben van een Pup!

ruwharige teckel pupJa … je vraag je vast af, wat zo’n klein hondje met zo’n enorme doos moet.

Nou het was een cadeautje van Huisdierplein.nl

En er zaten allemaal spullen in die je met een nieuwe Ruwharige Teckel pup heel goed kan gebruiken!

Dus hier een kleine review over welke spulletje er in de doos zaten en of het ook daadwerkelijk bruikbaar is.

Yourdog Teckel Pup Brokken

Yourdog Ruwharige Teckel puppy brokkenYourdog Teckel puppy brokken

 

 

 

 

 

Als eerste vonden Bas en ik de Yourdog Teckel Puppy broken in de huisdierplein.nl doos. Yourdog Brokken zijn  gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals buffel en gevogelte (eend, kip en kalkoen). Voor het maken van een 12 KG Yourdog wordt 10,6 KG vlees ingedroogd.

De keuze voor dit merk is vrij simpel. Het is één van de meest natuurgetrouwe producten qua brokken op de markt op dit moment.

Het is en blijft het beste om vers vlees te geen, zoals kipkarkassen of de plakken Duck die we nu geven, maar als je dan toch brokken wil geven, geef dan deze Yourdog brokken.

Yourdog heeft voor bijna ieder ras een speciaal gemaakte brok voor zowel de pup, de volwassen hond en de senior hond.

Binnenkort zal ik een kleine review schrijven over hoe onze Bas op de brokken reageert. Deze Yourdog Teckel Puppy  brokken zijn te krijgen bij Huisdierplein.nl

Beaphar Shampoo Premium Puppy

Huisdierplein Ruwharige TeckelHuisdierplein Teckel

 

 

 

 

Naast de Yourdog brokken zat er ook een Tube Beaphar Shampoo Premium Puppy in de doos. Ik zelf vind puppy’s altijd heel lekker ruiken, maar ik kan me voorstellen dat niet iedereen dit vindt.

Dus dan wil je hem wel wassen met een lekkere maar ook puppy geschikte shampoo. Deze Beaphar Shampoo is PH Neutraal en ruikt volgens de beschrijving naar druiven.

Er zitten natuurlijke extracten in zoals kamille, katoenbloem en oranjebloesem, hoe het dan naar druiven kan ruiken is mij een raadsel maar het ruikt lekker.

Bas vond het ook wel lekker om even een warme douche te krijgen met een lekkere Shampoo.

Ruwharige Teckel pup in wasbak

Simple solution Puppy Toilet & Pads

Zindelijk worden, de ene hond maak je heel makkelijk zindelijk, met de andere hond heb je dagen zo niet weken werk. Maar zindelijk worden is gewoon even doorzetten en volhouden.

plasje Teckel Teckel Ruwharig PupHuisdierplein Teckel pup Ruwharig

 

 

In de doos vonden Bas en ik ook de Simple Solution Puppy Toilet met extra Pads. Heel simpel gezegd, dit is een soort van platte luier op een groot plastic bord, waarin je de luiers kan klemmen. Je kan de pup leren om hier op te plassen.

De pads zijn super absorberend en sluiten vocht en geurtjes in.

Als ik eerlijk ben dan is het in mijn geval niet echt handig. Ik kan me voorstellen dat wanneer je op een locatie woont zonder tuin of 3 hoog dat dit een ware uitkomst is. Echter als ik drie stappen zet sta ik in mijn tuin dus ben ik eerder buiten dan dat Bas deze simple solution heeft gevonden.

Daarnaast zou ik hem op een gegeven moment buiten willen zetten zodat de pup weet dat hij zijn behoefte buiten moet doen… maar als het regent dan loopt gelijk je hele pad vol. Dus, handig? Nee voor mij niet.

De Solution Puppy Toilet met de pads is te krijgen bij huisdierplein.nl