Ik woon letterlijk en figuurlijk in een gat! Figuurlijk want Wolphaartsdijk, onderdeel van Gemeente Goes is nou eenmaal een klein dorp met circa 2000 inwoners.  En letterlijk want T-mobile heeft er minimaal tot geen bereik. En ik wil mobiele keuzevrijheid waarin gemeente Goes mij nu beperkt.

[Update 15:00]

Helaas heeft T-Mobile laten weten af te zien van een Mast in Wolphaartsdijk. Klanten hebben geluisterd, Gemeente Goes wilde luisteren en nu laat die oh zo naar de klant luisterende T-Mobile de klant in de kou staan.

[Einde update]

Ik denk dat ik ondertussen al meer dan 7 jaar bezig ben om een normale goede T-mobile dekking probeer te krijgen in Wolphaartsdijk. Sinds jaren ben het fenomeen “zolder bellen” door visite mij als normaal gaan zien. Maar het is toch eigenlijk te zot voor woorden dat wanneer visite gebeld wordt op hun T-mobile abonnement ze op zolder uit het raam moeten hangen om enigszins een normaal gesprek te kunnen voeren.

T-Mobile krijg geen paal

Jaren hoor ik het zelfde al van T-mobile. Gaat u even mee terug naar 2008. Ik had een nieuwe baan en kreeg daarbij een mobieltje van de zaak. Met een T-mobile abonnement. Gelukkig als ik was, wilde ik natuurlijk thuis laten zien dat ik mobiel kon bellen. Hé… geen bereik? Ook buiten niet… of toch… nee bereik weer weg!

Na gebeld te hebben met de klantenservice bleek Wolphaartsdijk niet in de bereikbare zones te liggen. Sorry meneer we moeten eerst goedkeuring hebben voor een Antenne in de buurt van uw plaats. Ik wist dat KPN prima bereik had dus na wat gesteggel met mijn baas werd het abonnement omgezet naar KPN.

Jaar na jaar liep ik in Goes de T-Mobile winkel binnen om te vragen wanneer T-Mobile nou eindelijk eens een antenne kreeg. En jaar na jaar kreeg ik het zelfde antwoord. We krijgen geen vergunning van Gemeente Goes voor een antenne.

Geen vergunning voor een antenne van Gemeente Goes

T-Mobile heeft best een goede dekking

Screen Shot 2016-02-28 at 09.43.47Zoals je hier naast kan zien is de dekking van T-Mobile redelijk goed. Ok, zo goed als van KPN is het nog niet, maar ze behoren wel tot één van de betere.

3G is sowieso goed afgedekt in Nederland en 4G zijn ze hard mee bezig om dit dekkend te krijgen.

Screen Shot 2016-02-28 at 09.44.07En warempel de plaats Goes zelf i s ook geheel 4G dekkend! En dan heb ik het niet over de  gemeente Goes maar de plaats! Helemaal 3G en 4G dekkend! De ambtenaren hebben geen klachten waarschijnlijk.

Maar als je kijkt naar Wolphaartsdijk….

Precies op de plek waar ik woon…. aan de rand van 3G dekking! 4G pffff ha ha ha ha not even close!

Dus dook ik een paar weken geleden Twitter op om eens te vragen aan Gemeente Goes hoe het nu stond met de Paal van T-Mobile!

En kreeg geen reactie, helaas.

Gisteren probeerde ik het opnieuw en haalde ik er wat vooraanstaande personen bij! En … ik kreeg reactie.

Screen Shot 2016-02-28 at 09.44.56

Helaas nog niet de reactie waar ik op hoopte!

Maar ik hou goede hoop voor morgen!

En die T-mobile paal moet er gewoon komen! Het kan niet zo zijn dat een Vodafone en KPN wel een antenne paal mogen zetten en T-mobile of Tele2 niet. Dat is niet alleen oneerlijke concurrentie maar belemmert mij ook nog eens in mijn keuze vrijheid!

Als die paal er komt, verwacht ik wel een klein T-Mobile feestje in Wolphaartsdijk. En voor mij de keuze vrijheid in een Abonnement van T-mobile met een mooi toestel.

 

[Update 13:07]

T-Mobile druipt af als een geslagen hond!

Vanmiddag kreeg ik dit bericht via twitter (van een medewerker) dat ik maar geen T-Mobile moet gaan nemen omdat ze niet van plan zijn om masten te plaatsen rond Wolphaartsdijk!! Ze raden het zelfs AF!

Hoi Theo, dank voor je interesse in T-Mobile. Wij hebben ons de afgelopen tijd met name gericht op het moderniseren van de bestaande masten. Ook voor de nabije toekomst staan er geen verbeteringen geplaatst voor de omgeving van Wolphaartsdijk. Ik kan je dan ook, gek genoeg vanuit een T-Mobile medewerker, op dit moment afraden om over te stappen naar T-Mobile. Fijne zondag! Groetjes, Tom

Oftewel, jaren zitten ze te zeiken dat Gemeente Goes geen vergunning voor een mast wil geven en nu het te warm onder hun voeten wordt trekken ze zich terug? WTF !!

Nu snap ik waarom het slecht gaat met T-Mobile! Als je dit soort berichten naar klanten stuurt!

Fijne zondag! zegt Tom Pffffff ….. nou T-Mobile….. bekijk het lekker!!