2 jaar, ja 2 jaar lang had ik een iPhone. Blij was ik er mee! Ja wie zou dat niet zijn als je net 800 euro hebt uitgegeven (dan ga je niet zeggen, het is niks). Okay, de iPhone zit goed in elkaar, de software werkt goed en eigenlijk laat hij je nooit in de steek. Behalve als je hem iets te veel gebruikt, want die batterij gaat niet lang mee. En toch deed ik hem weg!

Voor de iPhone heb ik zeker een jaar of 4 android gehad. Dat werkte prima, maar ik was meer bezig met alle themas enz aan te passen dan dat ik er mee belde.

Een iPhone vond ik jaren lang te duur, maar ik waagde te overstap toch. Blij was ik er mee, heel blij!

Je vind niet iets slecht als je net 800 euro hebt uitgegeven.

Accessoires iPhone duur

Het iPhone 5s toestel vond ik echt heel mooi, lag lekker in de hand (beter dan mijn samsung note 3 van daarvoor) en het werkte snel en goed.

Maar even een goedkoop kabeltje er bij kopen was er niet bij! 30 euro voor een kabeltje? WTF?

Door de maanden van gebruik heen heb ik diverse goedkope laadkabels gekocht, en één voor één hielden ze op met werken. Niet dat ze kapot waren, nee Apple bracht met hun software updates ook direct updates uit voor niet gecertificeerde kabels waardoor ze waardeloos werden.

Niet onze kabel, helaas pindakaas!

Ik denk dat ik zo’n 10 niet meer werkende kabels heb liggen. Had van dat geld maar liefst 2 gecertificeerde originele Apple kabels kunnen kopen.

iPhone de deur uit

Na iets meer dan 2 jaar vond ik het welletjes. Weg met dat veel te dure ding met nog veel duurdere accessoires!

Dus vandaag verkocht ik mijn iPhone voor 250 euro! Ja, dat lees je goed! Na 2 jaar gebruik is mijn iPhone 5s nog 250 euro waard! Dat is toch niet normaal! Per jaar koste mijn iPhone me dus 275 euro. Dat is 75 cent per dag.

Als je het zo bekijkt valt dat wel mee. Ik heb voor die 75 cent wel veel plezier gehad van mijn iPhone 5s.

Nu heb ik een Samsung S7.

Die kost me 328 euro! Als ik die de komende twee jaar gebruik, dan kost die me slechts 13 cent per dag! Tja…. dan kan ik maar 1 ding zeggen!

Ik ben blij dat die dure iPhone de deur uit is!