Laatst stond er een PostNL medewerker voor de deur. “Ik heb hier pakket voor u meneer, echter moet u nog 18 euro douane kosten betalen. Contant aub”. Okay… dat was een uitdaging, want ik wilde dat pakketje hebben, maar ik had voor nog geen 10 cent los in huis.

“Goedenavond meneer, ik kom voor de Nier Stichting wilt u een donatie doen?”. Ummmm ja, als ik los geld op zak had, zou ik best wat in uw collecte bus doen.

Herken je het probleem? Dit zou verholpen zijn als dit soort instanties de mobiele oplossing van payleven hadden.

Je kent het wel, je bent thuis, de deurbel gaat en iemand (maakt niet uit wie) wil geld van je hebben. Of het nu gaat om een rembours zending of omdat de douane je pakje uit Hongkong even met een BTW naheffing bij je laat bezorgen, een collecte of de lokale voetbal vereniging die met lootjes of koeken langs de deur komt om hun kas te spekken.

Ik heb altijd het zelfde probleem!

Geen contant geld in huis

Ik begrijp het niet, ik ben toch niet de enige die nooit geld op zak heeft? Dat wil zeggen, ik heb plastic! En mijn mobieltje! Geld op zak? Contant bedoel je? Dat spul waarmee je in de supermarkt altijd te veel mee betaald! Yep! Wist je dat niet? Bij contant betalen ronden ze het centen bedrag altijd af. En geloof me of niet, maar het lijkt altijd naar boven afgerond te worden. Als je met Pin betaald dan mogen ze niet afronden.

Dus geen cash geld! Zelfs niet meer in mijn auto, want betaald parkeren doe ik met Parkmobile.

En het probleem van geen contenten zou eenvoudig opgelost zijn als dit soort partijen gebruik zou maken van payleven.

payleven? Nog nooit van gehoord!

Nog nooit van payleven gehoord? Had ik ook nog nooit, maar toen ik had gezien wat ze deden was ik gelijk verkocht! Tuurlijk wil je makkelijk kunnen betalen als klant of als gulle gever aan de deur. En als ondernemer of als collectant wil je ook die mensen laten betalen of geld laten geven ook al hebben ze geen contant in huis.

En dat kan dus met de oplossingen van payleven.

payleven werd in 2012 opgericht. Met verschillende kantoren in Europa zijn ze de pionier in de mobiele betalingswereld. Omdat je payleven niet kent betekent het niet dat het een klein bedrijf is. payleven is momenteel al verkrijgbaar in tien landen: Nederland, Frankrijk, België, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Oostenrijk, Italië, Spanje, Polen en Brazilië. Dus zelfs buiten Europa zijn ze bezig met diverse goede betaal oplossingen.

Oplossingen van payleven

De oplossingen van payleven zijn simpel. Ze hebben een mobiel kleine PIN-readers gekoppeld aan een mobiele telefoon of een tablet waarbij je met alle betaalkaarten die ik ken kunt betalen.

En het kan dus echt in 3 simpele stappen.

  1. Voer het bedrag in op de mobiel;
  2. Houd de pinpas of creditcard kort tegen de Contactloze PIN-reader aan;
  3. Print of verstuur het betalingsbewijs per e-mail;

That’s it!

Dus je wilt zeggen dat ik eenvoudig kan betalen?

Ja, je houdt je kaart tegen de pinautomaat en klaar! De communicatie is beveiligd volgens de normen die gelden voor modern betalingsverkeer, dus daar hoef je je geen zorgen om te maken.

Als meer bedrijven en organisaties de oplossingen van payleven zouden hebben zouden ze

Eindelijk kan iedereen betalingen aan de doen: gemakkelijk, betaalbaar, veilig en zonder contact geld op zak te hebben!

Beste ondernemer, Beste Postbezorder, Beste Collectant zorg voor de oplossing van payleven dan zorg ik dat ik klaar sta met mijn bankkaart of creditcard!!