Toen ik benaderd werd door weer een telefoon hoesjes winkel, online wel te verstaan, wist ik niet zeker of ik wel weer een artikel wilde schrijven over telefoonhoesjes, handschoenen, stylus/pennen, selfysticks, powerbanks en laad/data kabels. Toch wist telefoonhoesjestore.nl me te verassen met wat telefoonaccessoires die ik nog niet getest had.

En de verassing was te vinden in verschillende hoeken.

De eerste verassing was hoe lang het duurde voor ik de spullen binnen had. Het was niet op voorraad helaas. Maar dat hoorde ik ook pas redelijk laat.

Toen het eenmaal binnen was duurde het ook nog relatief lang dat het binnen was. Op een gegeven moment dacht ik…. waarschijnlijk krijg ik het niet meer. Maar wonder boven wonder!! Het kwam toch nog binnen.

Ik had twee artikelen ontvangen. De Rugby Wireless Bluetooth Speaker en de 3-in-1 Universele Clip Lens Smartphone Lens. Dus ik kon beginnen met testen.

3-in-1 Universele Clip Lens Smartphone Lens

Wat zeggen ze er bij telefoonhoesjestore.nl over.

Deze multifunctionele lenskit heeft 3 verschillende lenzen: (1) Fish Eye lens, (2) macrolens en een (3) 0.67X telelens! Hierdoor kunt u op verschillende manieren foto’s maken die u weer kunt delen met vrienden. Door de handige klip past deze lenskit op alle smartphones.

3-in-1 Universele Clip Lens Smartphone Lens Specificaties

  • Fisheye lens
  • Macrolens
  • Telelens
  • Bevestig de lenskit op uw smartphone met de klip

Deze zogen20160324_183821aamde universele clip past inderdaad op iedere telefoon. Maar ik vind zelf niet dat je lens van je telefoon eenvoudig te vinden is zodat je er precies op zit.

Dus snel een foto maken is er niet bij.

Het kost even tijd totdat je de clip zo hebt zitten dat het geheel goed zit.

 

20160324_183912Daarna kan je foto’s gaan maken. Ik moet zeggen het is erg grappig om te zien wat voor resultaten er uit komen. De kwaliteit… tja….. Voor een prijs van €17,95 had ik wel iets meer verwacht, maar om grappige foto’s mee te maken is het prima.

Je kan eenvoudig de diverse lenzen op de clip bevestigen. Waardoor je een Macro-, Tele- en Fisheye lens tot je beschikking hebt. Het zit allemaal in een klein handig stoffen zakje, zodat je het niet kwijt kan raken.

Rugby Wireless Bluetooth Speaker

 

Wat zeggen ze er bij telefoonhoesjestore.nl over.

Kies voor een indrukwekkend geluid met deze zwarte rugbybal vormige bluetooth speaker. De luidsprekers output is 2 x 3W, waarmee dit een zeer krachtige speaker is. De bluetooth functie werkt tot 10 meter afstand. Bovendien ondersteunt de speaker een SD geheugen kaart.

Rugby Wireless Bluetooth Speaker Specificaties

  • Bluetooth speaker
  • 2 x 3W luidsprekers output
  • 1 x USB kabel inbegrepen
  • 1 x 3.5 mm audiokabel inbegrepen
  • Maak gebruik van de bluetooth functie tot 10 meter afstand
  • Ondersteunt SD geheugen kaart

20160324_183605Okay, ik begin met het goede nieuws! Ik was zeer verast om er een SD slot in te vinden. EN! ook nog een USB ingang! Dat zie je niet vaak. Maar is wel zo handig!

Daarnaast is hij robuust en klein. Hij ligt goed in de hand, maar eigenlijk hoort hij op tafel te liggen natuurlijk. Of in het gras, of op een stenen muurtje.

De 10 meter haalt hij helaas niet. Het is eerder 5 meter, maar voldoende om er rondom te zitten, springen of dansen.

20160324_183701

Als je hem niet al te hard zet is het geluid prima te doen. Maar nu komt het. Hij kan helemaal niet hard! Je zou verwachten van een externe luidspreker dat het geluid gewoon lekker kan knallen. Maar dat kan helaas niet. Want als je hem op zijn hardst zet (was dus niet super hard is) dan gaat het geluid vervormen.

En dat is jammer. Een paar maanden geleden heb ik een Nude luidspreker getest en daar kwam echt vet hard geluid uit.

Voor een metertje of drie waarbij je oren dus echt niet zal beschadigen is deze luidspreker prima, maar verwacht er geen keihard geluid uit.

De batterij gaat prima mee. Ik kon er een paar uur dik mee streamen! Prima eigenlijk!

telefoonhoesjestore.nl

De telefoonhoesjestore.nl is een prima online winkel. De site ziet er goed uit en laad lekker snel in. Als je op zoek bent naar telefoon accessoires ben je aan het goede adres. Ze hebben, gratis verzending in NL en BE, voor 16:00 besteld is morgen in huis en 30 dagen bedenktijd dus dat zit wel goed!

Helaas heeft deze webwinkel nog geen hoesjes voor mijn Samsung S7 die ik net heb maar voor de Samsung Galaxy S6 en bijvoorbeeld de iPhone 6s hebben ze wel heel veel leuke hoesjes.