Gisteren (1 juni) was Zeeland Wifi op TV. Dat wil zeggen ik (Theo van der Sluijs) was op TV met een item over de diverse Wifi problemen die er zijn in Zeeland.

Het is een enorme ergernis: gebrekkige wifi. De afgelopen vijf jaar is het gebruik van vooral de draadloze thuisnetwerken explosief gestegen en daarmee ook het aantal klachten. Omdat bijna alle Zeeuwen thuis een wifi-aansluiting hebben, levert dat de nodige problemen op. Dat erkent ZeelandNet ook, alleen met echte oplossingen komen ze niet.

Zeeland Nu

Tips voor Wifi op Omroep Zeeland

Artikel op Omroep Zeeland

Wilt u uw wifi problemen oplossen? Kijk dan eens rond op deze site. Het kopen van een betere router is al vaak een goede oplossing.

Het was overigens ontzettend leuk om dit item te maken met Omroep Zeeland. We zijn wel zo’n 2,5 uur bezig geweest (en daarna nog wat tijd gestoken in de tips-filmpjes) maar het was enorm leuk en leerzaam.

En dat naar aanleiding van een blog artikel over het modem van ZeelandNet dat ik zo’n 1,5 jaar geleden heb geschreen op mijn andere blog vandersluijs.nl. Ik vond het nieuwe modem zo slecht dat ik er een gefrustreerd stuk over had geschreven.

Snel Wifi? Gooi je Zeelandnet modem er uit!