Gisteren kwam er een collega naar mij toe die mij vertelde dat hij mijn blog volgt.

Nu moet ik zeggen, als iemand je dat zegt…. dan geeft dat best een goed gevoel. Kijk, ik zie echt wel aan mijn google analytics dat ik bezoekers krijg. Zo’n 10 per dag. Dat is nog bij lange na niet wat ik in de hoogtij dagen op vandersluijs.nl kreeg, zo’n 500 per dag, maar het groeit langzaam.

Maar wat ik wilde zeggen, als iemand ook daadwerkelijk zegt van… ik volg je blog…. dat is toch anders dan cijfertjes die Googel Analytics je laat zien.

Niet alleen vertelde deze collega dat hij mijn blog volgt… nee hij gaf me nog tips ook. Hoe ik bijvoorbeeld mijn scriptje waarbij je items van de ene listbox naar de andere kan krijgen kan verbeteren door drag and drop in te zetten.

En dat heb ik er dus ingebouwd.

Get the code on Github !