Stop nu met Agile, je doet het fout!

Agile wordt steeds populairder. Steeds meer organisaties gaan op een Agile manier werken. … Agile betekent letterlijk: behendig, lenig. In de IT staat het voor softwareontwikkeling in korte, overzichtelijke perioden van vaak niet meer dan een maand, soms zelfs hooguit een week. Het is echt geweldig, “The Silver Bullet”, “De oplossing voor alles”, “De redding van het bedrijf”, “We bouwen weer aan de toekomst”.

Polar V650 review

Fietsen, sinds mijn knie door een niet zo’n goede fysiotherapeut als zogenaamd kapot is verklaard doe ik het. Ik fietste met mijn Polar V800 in zo’n speciale houder, maar echt handig was dat niet. Ik wilde meer kunnen zien, routes kunnen volgen en een apparaat dat speciaal voor het fietsen was. Dus kocht ik een Polar V650. De reden dat ik een fiets computer wilde is omdat ik het zat was om mijn Polar V800 steeds op de fiets mount te monteren. Het was zo idioot ingewikkeld (ik bedoel, niet in 2 seconden te bevestigen) dat ik hem maar omhield.

“Mijn Nummer” is verkeerd in iPhone contacten

Dus je hebt een iPhone en deze heb je al geactiveerd voordat je nummer werd omgezet naar je nieuwe Simkaart…. en wat valt je op nadat je nummer is omgezet? Juist het eerste (en dus verkeerde simkaart nummer staat er! Door dit verkeerde nummer gaat ook facetime, iMessage enz de mist in. Apple weet namelijk niet goed wie je bent!

Is de Samsung Gear S3 een Sporthorloge

Ik wilde eens een mooie smartwatch. Mijn Polar V800 was een beest in de mogelijkheden met sporten, maar mooi… tja dat was de V800 niet. Maar daar was toen de Samsung Gear S3 Frontier! Een vreselijk vette smartwatch met sportmogelijkheden! Ik kocht hem…. en kwam er na 3 maanden achter dat het alles behalve een sporthorloge is.