Medium

niet mijn eigen platform

TUI kan wat van mij leren en verdienen!

Tja, ik heb het geluk dat ik zo nu en dan naar Curaçao mag voor mijn werk om daar het één en ander te regelen bij mijn Collega’s daar ter plaatse. De vorige keer vloog ik met KLM maar omdat er wat collega’s mee gaan en die al via TUI hadden geboekt vlieg ik ook maar eens een keer met TUI. En voor dat de reis reeds is begonnen kunnen ze bij TUI al wat van me leren en ook nog eens extra aan mij verdienen. Maar dat laatste wilden ze niet. TUI, ze hebben mooie vliegtuigen! En met mijn a.s. trip naar Curaçao dacht ik eens mooi met de Dreamliner te gaan vliegen.

Oplossing connectie Samsung Gear S3 iPhone

Sinds de kerst heb ik een Samsung Gear S3 waar ik heel blij mee ben. Blij omdat ik eindelijk een mooie smartwatch om heb! No Offense Polar, jullie maken Slimme en Goede Sport Smart watches, maar ze zijn een killer voor mijn looks 🙂 . Dus heb ik nu een Samsung Gear S3 die prachtig om mijn pols zit! Er is alleen één probleem.. zo nu en dan is hij de weg kwijt en krijg ik geen berichten meer op mijn Smartwatch! Gelukkig voor jou heb ik je oplossing!Smartwatches, ze zijn niet meer weg te denken uit mijn leven. Eerst moest ik er niets van hebben maar sinds de berichten van mijn iPhone op de Polar M400 en de V800 binnenkwamen vond ik het heerlijk. Niet meer die telefoon uit mijn broekzak, gewoon snel kijken op dat ding rond mijn pols en ik kon eventueel toch nog verder kijken, wanneer het belangrijk was op mijn telefoon.

Samsung Gear S3 iPhone iOS Connectie

Nog net voor de kerst kwam hij binnen. Mijn Samsung Gear S3 Frontier. Hoe blij ik er mee was, wist ik ook dat er één heel groot probleem kon zijn. De connectie met mijn Apple iPhone SE. De Gear S3 draait namelijk  (net zoals de Gear S2) op het besturingssysteem Tizen, en daar wil iOS nog niet mee koppelen. Maar gelukkig, hebben we de Beta App van Samsung!

Samsung Gear S3 Frontier Review

Na 2 jaar gebruik te hebben gemaakt van mijn Polar M400 en V800 vond ik het tijd voor een echte smartwatch dat is de Samsung Gear S3 Frontier geworden.