Ik had het al een tijd geleden ingeleverd op de Pomodoro Technique® site, mijn rapport met 6 doelstellingen van de Pomodoro techniek om Certified Pomodoro Master te worden en om eerlijk te zeggen had ik er niets meer van verwacht.

Bij Pomodoro zijn ze namelijk al heel lang bezig om de site voor het onderdeel “Pomodoro Wereldburgers Register” aan te passen.

En vandaag werd er ik door een collega op gewezen dat ik op de site sta en dat betekent dus….
dat ik sinds kort gecertificeerd Pomodoro master ben!

Mijn collega Harrie vroeg mij vandaag waarom ik nog niet had gereageerd op de “call for papers” voor de Dutch PHP Conference had ingeschreven. Hij weet dat ik me redelijk bezig hou met de Pomodoro Technique en hij vindt dus dat ik er maar eens over moet vertellen.

Ik vertelde hem dat ik dat liever niet wilde doen omdat ik nog niet op de Pomodoro site vermeld stond, en ik vind als je zo iets voor zo veel mensen gaat vertellen dat je toch minimaal wel master moet zijn. Niet dat het waarschijnlijk iets uitmaakt, maar toch… ik heb dat gevoel.

Dus ja, ik ga me niet inschrijven als ik niet op de pomodoro site gemeld sta.

En Harrie wist me te vertellen dat ik er gewoon op sta! Wat? Waar? Ja, en je bent Pomodoro Master hoor!

Wat blijkt, ik heb de hele tijd zitten kijken op het zogenaamde citizens- registry. Maar blijkbaar is die nog niet up to date en sta ik dus vermeld op het “Experiences” onderdeel.

En wat blijkt sinds 04–10–2012 ben ik al Pomodoro Master!

En bedankt Harrie Verveer! Zonder jou had ik het waarschijnlijk nu nog niet geweten :-)