Scheerplein.nl doos uitpakparty
Theo van der Sluijs
Theo van der Sluijs

Categories

  • Lifestyle
  • Reviews

Tags

  • scheren

Scheerplein.nl doosDeze week ben ik weer verrast door scheerplein.nl (onderdeel van pleinshoppen) met een doosje.

Deels wist ik al wat er in zat, scheerspullen namelijk, maar er zat ook een verrassend element in.

En de vraag was natuurlijk…. wat zou dat zijn?!Ik heb regelmatig contact met scheerplein.nl. De samenwerking gaat erg leuk en als man hebben ze op de site ook alles wat ik nodig heb om er verzorgt uit te zien.

Zoals je ziet op de foto had ik al rekening met ze gehouden, want het scheren deze week kwam er niet echt van.

Dus snel openmaken die doos!

In de doos vond ik drie artikelen. Een Gillette Fusion ProGlide FlexBall, Gillette Fusion ProGlide Scheergel en Vergulde Hand Aftershave Balsem!

Gillette Fusion ProGlide Flexball

De Gillette Fusion ProGlide Flexball, tja… tegenwoordig duurt het langer om de naam uit te spreken dan dat je je scheert, is nog beter dan de voorgaande Gillette Fusion ProGlide. Dankzij de FlexBall technologie kunnen de mesjes horizontaal en verticaal kantelen om de contouren van het gezicht nog beter te kunnen te volgen, voor Gilette’s beste scheerresultaat.

Dat valt natuurlijk nog maar te bezien, maar ga ik natuurlijk proberen en laten zien in mijn volgend video.

Gillette Fusion ProGlide Scheergel

Scheergel heb je nou eenmaal nodig bij het nat scheren. Zelf hou ik niet zo van die droge scheergel dus ik was blij dat er Sensitive scheergel in de doos zat. Ik kan me overigens wel scheren met normale gel maar deze variant is wat dikker, vetter en is net even wat fijner.

Gillette’s Fusion ProGlide Scheergel zorgt van begin tot eind voor een ongelofelijk glad scheerresultaat met deze speciale formule voor de gevoelige huid.

Nou mijn huid is niet super gevoelig maar we zullen eens zien of het helpt bij het scheren.

Vergulde Hand Aftershave Balsem

Verrassing!!!! Verrassing!!!!! Vergulde Hand Aftershave Balsem in de doos! Zou ik zelf nooit hebben gekocht. Puur omdat ik het niet ken. Wel van naam, maar niet van gebruik…. en wat de boer niet kent…. dat smeert hij niet op zijn gezicht.

Dus ja heel leuk om te proberen zeker omdat ik nog nooit iets van dit merk heb gebruikt. Ben dus benieuwd hoe het voelt en ruikt.

De Vergulde Hand Aftershave Balsem verzorgt en ontspant blijkbaar de huid na het scheren. De balsem zou snel intrekken, beschermt, herstelt de huid en zorgt voor een betere vochtbalans waardoor de huid zacht en soepel aanvoelt.

Ik ben weer blij met deze doos en laat jullie heel snel weten hoe het scheren gaat!